CSM CSU Oradea a început pregătirile pentru semifinalele Ligii Naționale – ediția 2016/17

CSM CSU Oradea a început pregătirile pentru semifinalele Ligii Naționale – ediția 2016/17

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea a demarat pregătirile pentru semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Roș-albaștrii se duelează cu U-BT Cluj-Napoca pentru un loc în finala competiției.

Staff-ul tehnic al Leilor Roșii a profitat de prima pauză cu adevărat semnificativă existentă în calendarul CSM CSU Oradea pe parcursul sezonului competițional 2016/17 pentru a oferi jucătorilor o pauză totală de 72 ore. Campioana României are o perioadă de 13 zile calendaristice între primul și al 2-lea tur din playoff, una cu care nu s-a întâlnit niciodată de la startul sezonului competițional 2016/17, consemnat la 15 septembrie anul trecut.

Așadar, după mai bine de opt luni în care echipa a jucat în ritmul cu două meciuri pe săptămână, exceptând două momente în care a existat o pauză de 6-7 zile între două meciuri, CSM-ul a avut o perioadă în care a putut oferi jucătorilor trei zile de repaos. Băieții au avut posibilitatea să se odihnească, să se recupereze fizic și să se deconecteze mental, să se bucure de anturajul familiei și/sau prietenilor, înainte de a demara pregătirile pentru semifinalele LNBM.

După Meciul 3 al seriei cu BC SCM Timișoara, desfășurat miercuri (19.04), roș-albaștrii au avut un prim antrenament opțional în cursul serii de sâmbătă (22.04), cu precizarea că o parte a componenților lotului au cerut și efectuat un antrenament individual în cursul serii de vineri (21.04), la 48 ore de la meciul care a asigurat calificarea echipei în penultimul act al LNBM.

Dimineața zilei de duminică (23.04) a consemnat prima ședință de pregătire în efectiv complet. Roș-albaștrii vor avea la dispoziție mai mult de o săptămână pentru a se pregăti din toate punctele de vedere pentru startul seriei cu U-BT Cluj-Napoca.

Neoficial, Meciul 1 al seriei din penultimul act al campionatului se va desfășura marți (02.05), ora 19:00, la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca. Vom reveni cu informații exacte după recepționarea adresei oficiale.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments