CSM CSU Oradea în sezonul 2016/17

CSM CSU Oradea în sezonul 2016/17

CSM CSU Oradea a încheiat sezonul competițional 2016/17. Acesta a fost cel mai lung din istoria secției de baschet. El a cuprins 64 meciuri oficiale și s-a încheiat cu o aventură de lungă durată pe plan continental, o semifinală de Cupa României, respectiv o medalie de bronz în Liga Națională de baschet masculin.

Leii Roșii au disputat 20 meciuri în sezonul regulat al Ligii Naționale, 10 în TOP 6, respectiv 11 în playoff. De asemenea, CSM-ul a jucat un meci în SuperCupă, două în Cupa României, 18 în Basketball Champions League (patru în preliminarii, 14 în grupe), respectiv două în FIBA Europe Cup.

Componența echipei a fost următoarea:

Fundași – William Franklin, Cătălin Petrișor, Branko Mirkovic, Andrei Mandache, Muhamed Pasalic
Extreme – Sean Barnette, Martin Zeno, Bobe Nicolescu, Sergiu Pop, Rareș Pașca, Dani Tămășdan, Zarko Comagic
Pivoți – Sean Denison, Bogdan Țîbîrnă, Titus Nicoară, Uros Lucic

Staff-ul tehnic a fost alcătuit din următorii:

Antrenor principal – Cristian Achim
Antrenor asistent – Milan Mitrovic
Preparator fizic – Marius Marinău
Medic – Alin Iova
Fizioterapeut – Cristian Dan și Dragoș Alexandru Soltănescu

Staff-ul administrativ i-a cuprins pe:

Președinte – Șerban Sere
Director Sportiv – Nicușor Vașadi
Organizator competiții – Milan Luchin

În plus, trebuie remarcați următorii:

Administrator Arena Antonio Alexe – Ovidiu Clonda
Marketing – Alexandru Rad
Fotograf – Roby Boros și Ovi D. Pop
Juridic – Nicoleta Sere
Contabil – Simona Oșvat, Ioana Silaghi
Secretariat – Romina Codrean

Fără îndoială, la buna desfășurare a activității echipei de baschet au contribuit o serie întreagă de alte persoane, atât din cadrul CSM Oradea, cât și la Arena Antonio Alexe.

Totodată, se impune că mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor pentru efortul depus de-a lungul întregului sezon competițional 2016/17. De asemenea, întreaga activitate ar fi fost mult mai dificilă sau chiar imposibilă fără ajutorul sponsorilor și finanțatorilor echipei.

Activitatea echipei ar fi lipsită de sens dacă ea nu ar prezenta interes publicului. Prin urmare, ținând cont de faptul că majoritatea celor 32 meciuri disputate la Arena Antonio Alexe s-au desfășurat în prezența a aproape 2.000 oameni fiecare, aducem mulțumiri tuturor celor care au achiziționat abonamente sau bilete la meciuri. Cu siguranță mulțumiri speciale se cuvin celor care au făcut eforturi de a susține echipa în jocurile din deplasare, atât în țară, cât și dincolo de granițele României.

Comentarii

comments