CSM CSU Oradea în ziua liberă de la Sfântu Gheorghe

CSM CSU Oradea în ziua liberă de la Sfântu Gheorghe

CSM CSU Oradea continuă aventura la Sfântu Gheorghe. Gruparea roș-albastră a învins Phoenix Galați, scor 82-67, în meciul de deschidere al turneului final de Cupa României – ediția 2017/18, la Sepsi Arena.

Jocul s-a desfășurat sâmbătă (10.02) și a fost transmis în direct pe internet, prin intermediul FRB TV. Roș-albaștrii au plecat imediat după meci la hotel, acolo unde au luat cina și au făcut recuperare. Staff-ul medical a îngrijit jucătorii care au suferit mici accidentări, în așa fel încât aceștia să fie apți și într-o stare fizică cât mai bună la următorul meci, programat pentru luni (12.02), în aceeași locație. Nu s-au consemnat accidentări care să pericliteze prezența pe parchet a oricărui jucător ce a evoluat în meciul cu echipa din Galați.

Formația antrenată de Cristian Achim are parte de o dimineață de duminică liberă, ca urmare a succesului repurtat cu o zi mai devreme în compania lui Phoenix Galați. În aceeași perioadă, staff-ul tehnic al roș-albaștrilor se preocupă de următorul meci, urmărind jocul adversarului și pregătește planul de joc pentru partida din semifinalele Cupei României.

CSM-ul va avea o poziție de antrenament în cursul după-amiezei de duminică, în sala de antrenament de la Sepsi Arena, în paralel cu primul meci al zilei a 2-a de la turneul final al Cupei României. Dimineața zilei de luni va reprezenta un ultim prilej pentru a face retușuri și mici modificări în planul de joc pentru partida programată a se desfășura luni (12.02), cu începere de la ora 17:15, în compania echipei CSM Steaua București EximBank. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

Gruparea orădeană are parte de sprijin în tribunele cochetei Sepsi Arena. Un contingent de suporteri veniți tocmai de la Oradea (distanță de peste 420 kilometri pe șosea), dar și din alte localități, s-a făcut auzit în partida de sâmbătă, aceștia achiziționându-și abonament pentru întregul eveniment. Astfel, Leii Roșii vor fi prezenți și la meciul din penultimul act al competiției.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea le mulțumește tuturor celor care au depus eforturi să vină la Sfântu Gheorghe și să îi facă pe băieți să simtă sprijinul tribunelor. Totodată, le mulțumim celor de acasă pentru mesajele transmise și pentru sprijinul oferit echipei.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment