CSM CSU Oradea întâlnește U-Banca Transilvania Cluj-Napoca în semifinalele LNBM 2016/17

CSM CSU Oradea întâlnește U-Banca Transilvania Cluj-Napoca în semifinalele LNBM 2016/17

CSM CSU Oradea a avansat în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Roș-albaștrii și-au asigurat prezența în această fază a competiției după 3-0 în primul tur al playoff-ului, în compania lui BC SCM Timișoara.

Roș-albaștrii se vor duela cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca în penultimul act al competiției. Se va juca pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Formația din Cluj va beneficia de avantajul terenului propriu în această serie, dat fiind faptul că a câștigat sezonul regulat, adică s-a clasat mai bine decât CSM-ul. Semifinalele sunt programate să demareze la începutul lunii mai. Cele două meciuri de la Sala Horia Demian se vor desfășura în intervalul 1-4 mai, urmând ca Meciul 3 și eventualul Meci 4 să aibă loc la Arena Antonio Alexe, în perioada 8-11 mai. Jocul decisiv, dacă va fi necesa, se va disputa la Cluj-Napoca pe 13-14 mai.

Vom reveni cu informații exacte referitor la data și ora de începere a acestor meciuri după definitivarea acestora. DigiSport va transmite toate meciurile din fazele superioare.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

CSMOradea