CSM CSU Oradea pleacă în cantonament la Debrecen

CSM CSU Oradea pleacă în cantonament la Debrecen

Duminică (07.08), CSM CSU Oradea pleacă într-un stagiu centralizat la Debrecen, Ungaria. Campioana în exercițiu a României va petrece zece zile în incinta bazei sportive care pune la dispoziție jucătorilor condiții impecabile pentru desfășurarea acestei părți din programul de pregătire.

Echipa pleacă la Debrecen cu șase jucători – Branko Mirkovic, Muhamed Pasalic, Cătălin Petrișor, Sergiu Pop, Rareș Pașca și Dani Tămășdan.

Născut pe 1 iulie 1998, el este fiul Danei Tămășdan, fostă componentă a echipei feminine de baschet. Dani a participat în luna iunie la Campionatul Mondial U18 3×3 din acest an, desfășurat în Kazahstan. În sezonul 2015/16, Tămășdan a evoluat în campionatele U18, U20 și Liga 1 la baschet masculin pentru U-BT Cluj-Napoca. Dani Tămășdan s-a alăturat echipei orădene în urmă cu câteva zile și va merge în cantonamentul de la Debrecen. El va completa lotul de jucători al CSM CSU Oradea pentru sezonul competițional 2016/17.

Pe data de 7 august, la Debrecen, vor ajunge Sean Barnette și Martin Zeno, iar din data de 8 echipei i se va alătura și Sean Denison.

Ceilalți patru componenți ai echipei vor face joncțiunea ulterior. Este vorba despre Bobe Nicolescu, Titus Nicoară și Bogdan Țîbîrnă, aflați în programul echipei naționale până în jurul datei de 20 august, respectiv Andrei Mandache, care se află în recuperare după intervenția chirurgicală suferită la degetul arătător al mâinii stângi (de aruncare).

În cadrul cantonamentului de la Debrecen, staff-ul tehnic, alcătuit din Cristian Achim, Milan Mitrovic și Marius Marinău va lucra după un program conceput în prealabil ce cuprinde 25 ședințe de antrenament. Așadar, sportivii vor avea cinci zile cu trei antrenamente și cinci zile cu două antrenamente. Staff-ul este completat de către Cristian Dan, al cărui rol este din nou extrem de important în perioada de încărcare fizică.

CSM CSU Oradea va efectua zece ședințe de antrenament pe pista de atletism, șapte în sala de forță, cinci în cea de baschet și trei în bazin (antrenamente de refacere). De notat că ședințele de antrenament se vor desfășura în incinta unei baze sportive amplasate lângă o pădure, astfel încât mediul este perfect, aerul curat și liniștea contribuind din plin la buna desfășurare a activității.

Comentarii

comments