CSM CSU Oradea primește vizita lui Szolnok Olaj KK

CSM CSU Oradea primește vizita lui Szolnok Olaj KK

CSM CSU Oradea primește vizita lui Szolnok Olaj KK într-un meci de pregătire programat a se desfășura miercuri (13.09), la Arena Antonio Alexe. Evenimentul este programat să demareze la ora 19:00. Accesul este liber.

Va fi cel de-al 4-lea joc de pregătire pentru formația antrenată de Cristian Achim în această vară. Primul s-a consemnat în urmă cu opt zile, în compania lui SCM U Craiova. Următoarele două s-au desfășurat la finele săptămânii precedente, la Timișoara, în compania lui KK Vrsac și BC SCM Timișoara.

Formația maghiară a avut o campanie importantă de achiziții și a avut câțiva jucători la EuroBasket 2017. Aceștia au ajutat naționala Ungariei să se califice între primele 16 echipe ale Europei.

Cu ocazia acestui meci, CSM CSU Oradea va prezenta echipa cu care va aborda sezonul competițional 2017/18. Este vorba despre lotul de jucători și staff-ul tehnic.

Totodată doritorii vor putea să-și achiziționeze abonament pentru sezonul 2017/18 la intrarea în Arena Antonio Alexe. Mai multe informații se găsesc AICI.

Meciul cu Szolnok va fi penultimul din presezon pentru roș-albaștri. Pe 16 septembrie (sâmbătă), ora 18:00, CSM-ul primește vizita lui KB Kosice.

Comentarii

comments