CSM CSU Oradea s-a reunit

CSM CSU Oradea s-a reunit

CSM CSU Oradea s-a reunit în cursul dimineții de luni (01.08). Campioana în exercițiu a României a efectuat prima ședință de antrenament, una coordonată de noul preparator fizic, Marius Marinău.

Leii Roșii au demarat perioada de pregătire în formulă restrânsă, fiind prezenți, conform anunțului, cinci jucători din echipă: Cătălin Petrișor, Sergiu Pop, Rareș Pașca, Branko Mirkovic și Muhamed Pasalic. Staff-ul tehnic a fost prezent în formulă completă, cu antrenorii Cristian Achim și Milan Mitrovic, preparatorul fizic Marius Marinău, fizioterapeutul Cristian Dan și medicul Alin Iova.

Șerban Sere, președintele CSM CSU Oradea, i-a întâmpinat pe componenții echipei cu un discurs de bun venit, dublat de prezentarea așteptărilor și prezentarea, succintă, a programului pentru perioada imediat următoare.

Noii veniți și antrenorul Cristian Achim au oferit declarații reprezentanților mass-media prezenți la reunire. Ulterior, sportivii au efectuat o primă ședință de antrenament, de reacomodare la efort, cu durată de aproximativ o oră. Aceasta a avut loc la baza sportivă de lângă Arena Antonio Alexe.

Au absentat, motivat, următorii jucători:

Andrei Mandache – operat la mână, programat la control la Tîrgu Mureș.

Sean Barnette, Martin Zeno și Sean Denison – se vor alătura echipei în cantonamentul de la Debrecen, pe 7 august.

Titus Nicoară, Bogdan Țîbîrnă, Bobe Nicolescu – convocați la echipa națională a României. Se vor alătura programului echipei CSM CSU Oradea după 20 august.

Echipa se va antrena pe plan local până pe data de 6 august, urmând ca în 7 august să fie programată deplasarea la Debrecen, pentru stagiul centralizat de pregătire.

Comentarii

comments

Attachment

reunire