CSM CSU Oradea se deplasează la Timișoara pentru două jocuri de pregătire

CSM CSU Oradea se deplasează la Timișoara pentru două jocuri de pregătire

CSM CSU Oradea se deplasează la Timișoara, acolo unde în perioada 8-9 septembrie 2017 va susține două jocuri de pregătire, premergător startului oficial al sezonului competițional 2017/18. Formația antrenată de Cristian Achim va lua statul la Cupa Timișoara.

Organizatorii au anunțat faptul că alături de Leii Roșii și de formația gazdă, BC SCM Timișoara, la turneu vor mai participa BC CSU Sibiu, respectiv KK Vrsac.

CSM-ul va juca în meciul de deschidere al turneului. Acesta este programat a se desfășura vineri (08.09), ora 17.00, în compania sârbilor de la KK Vrsac. În celălalt meci al zilei se vor duela BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu.

Cel de-al 2-lea meci al roș-albaștrilor se va desfășura sâmbătă (09.09). Adversarul și ora de începere a acestuia vor fi stabilite în funcție de rezultatele consemnate în jocurile de vineri (08.09).

Reamintim că următorul meci pe teren propriu al CSM CSU Oradea va fi tot unul de pregătire. Adversar este Szolnok Olaj KK, confruntarea având loc miercuri (13.09), cu începere de la ora 19.00, la Arena Antonio Alexe.

Comentarii

comments

Attachment