CSM CSU Oradea se reunește pe 31 iulie. Programul complet de pregătire!

CSM CSU Oradea se reunește pe 31 iulie. Programul complet de pregătire!

CSM CSU Oradea a stabilit programul de pregătire precompetițională în perspectiva abordării sezonului 2016/17. Formația pregătită de Cristian Achim va avea parte de un program aglomerat de meciuri, participarea în cupele europene adăugându-se jocurilor din Liga Națională cel puțin în prima jumătate a stagiunii.

Ținând cont de calendarul competițional, Leii Roșii au conceput un program de pregătire ce conține încărcare fizică, urmată de pregătire specifică pentru startul oficial al sezonului. Acesta este programat pentru data de 15 septembrie, mai deveme decât în anii anteriori. Prin urmare, perioada precompetițională va demara la începutul lunii august și fi mai concentrată, astfel încât se dorește începerea pregătirii în formulă cât mai apropiată de cea completă.

Reunirea lotului de jucători a fost stabilită pentru data de 31 iulie. Sportivii vor efectua analize medicale în primele zile ale lunii august, pentru obținerea vizei care să le permită să-și desfășoare activitatea în culorile roș-albastre în sezonul următor.

Echipa va petrece o săptămână de reacomodare la efort în Oradea, pentru ca pe data de 7 august să se facă deplasarea la Debrecen, acolo unde se va desfășura stagiul centralizat de pregătire cu o durată de zece zile.

CSM-ul se va întoarce la Oradea în a 2-a jumătate a lunii august, după încheierea Campionatului European U16 feminin – ediția 2016. Echipa se va pregăti pe plan local, atât pe parte de acumulări fizice, cât și baschetbalistice, pentru ca primele jocuri de pregătire să se desfășoare la finele lunii august.

Roș-albaștrii vor participa la două turnee de pregătire în țară și vor încheia perioada precompetițională cu tradiționalul turneu memorial Antonio Alexe. Acesta se va desfășura, similar anului trecut, în al 2-lea weekend din septembrie, când deja echipele au intrat în linie dreaptă cu pregătirea, iar nivelul de intensitate este foarte ridicat, astfel încât suporterii orădeni vor avea posibilitatea să urmărească echipele aflate într-un stadiu avansat, chiar dacă nu final, al nivelului baschetbalistic.

Programul CSM CSU Oradea în presezon

31 iulie – Reunirea lotului la Oradea
1/6 august – Pregătire în Oradea (include analize medicale)
7/17 august – Cantonament Debrecen
18/25 august – Pregătire în Oradea
26/28 august – Turneu la Sibiu (memorialul Elemer Tordai, trei meciuri, cu Pitesti, Craiova și un al 3-lea adversar)
1/3 septembrie – Turneu la Tîrgu Mureș (Cupa Mureș – două sau trei jocuri, urmează să se definitiveze)
8/10 septembrie – Turneu la Oradea (memorialul Antonio Alexe – două jocuri, cu Stal Ostrow și Partizan Belgrad)
15 septembrie – Supercupa Romaniei: CSM CSU Oradea vs U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, la Oradea

Comentarii

comments