CSM Digi Oradea a câștigat Meciul 3 al finalei Superligii Naționale de polo

CSM Digi Oradea a câștigat Meciul 3 al finalei Superligii Naționale de polo
  • in

CSM Digi Oradea a câștigat Meciul 3 al finalei Superligii Naționale de polo – ediția 2016/17. Formația antrenată de Kalman Kadar a depășit Steaua București, scor 9-5. Meciul s-a disputat sâmbătă (20.05), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Partida a demarat favorabil CSM-ului care a înscris la prima posesie. Steaua a replicat de la 5 metri și apoi a trecut în avantaj, dar orădenii au găsit soluții să răspundă. Scorul la prima pauză a fost de 3-2 în favoarea gazdelor.

Sfertul al 2-lea a fost controlat de elevii lui Kalman Kadar. Ei au marcat de două ori în vreme ce echipa din capitală nu a marcat. Astfel, la jumătatea partidei scorul era de 5-2.

Secvența a 3-a a permis lui CSM Digi Oradea să-și mărească avantajul punctând de două ori, față de o singură reușită pentru Steaua.

Ultimul sfert a consemnat câte două reușite de ambele părți, CSM Digi impunându-se la capătul unui joc controlat în întregime.

Marcatorii formației învingătoare au fost: Ramiro Georgescu – 3 goluri, Istvan Szabo – 2 goluri, respectiv Nicolae Diaconu, Mihnea Gheorghe, Tiberiu Negrean și Andrei Prioteasa – câte un gol fiecare.

Scorul general a devenit 2-1 pentru formația din capitală. Meciul 4 se va desfășura duminică (21.05), ora 11:00, tot la Oradea. În cadrul acestei partide Nikola Radjen și Mihnea Chioveanu vor avea drept de joc, ei fiind suspendați la Meciul 3.

Dacă învinge, CSM Digi va împinge seria în joc decisiv. Acesta ar urma să se desfășoare la București.

Comentarii

comments