CSM Digi Oradea a debutat cu dreptul în turneul de Liga Campionilor pe care îl găzduiește

CSM Digi Oradea a debutat cu dreptul în turneul de Liga Campionilor pe care îl găzduiește
  • in

CSM Digi Oradea a repurtat o victorie convingătoare în prima zi a turneului de Liga Campionilor la polo – ediția 2016/17, contând pentru primul tur al competiției. Vicecampioana României a depășit pe UZSC Utrecht cu scorul de 11-5.

Partida a fost controlată de orădeni, aceștia desprinzându-se decisiv pe parcursul primelor 16 minute de joc efectiv. CSM Digi a înscrtis opt din primele nouă goluri ale partidei, pentru ca în partea a 2-a să gestioneze avantajul construit.

Mihnea Chioveanu și Max Costa au avut câte trei reușite, Tibi Negrean și Nicolae Diaconu au adăugat câte două fiecare, pentru ca Mihnea Gheorghe să puncteze o dată. În replică, batavii au avut cinci marcatori.

În celălalt meci al zilei inaugurale în cadrul turneului de la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, VK Mornar Split a dispus de Galatasaray Istanbul cu scorul de 13-7. Jocul a fost decis din prima secvență, atunci când croații au reușit un parțial de 6-1.

Sâmbătă (01.10), sunt programate jocurile zilei a 2-a. Mornar Split întâlnește pe Utrecht, iar CSM Digi Oradea se duelează cu Galatasaray Istanbul. Primul meci demarează cu începere de la ora 17:30, iar cel de-al 2-lea la ora 19:00.

Primele două clasate se califică mai departe, pentru turul al 2-lea preliminar.

Foto: CSM DIGI Oradea – Waterpolo

Comentarii

comments

Attachment

polo