CSM Digi Oradea a învins Crișul Oradea, scor 18-5

CSM Digi Oradea a învins Crișul Oradea, scor 18-5
  • in

CSM Digi Oradea a repurtat al 2-lea succes consecutiv în compania lui Crișul Oradea, în cadrul etapei a 3-a din Superliga Națională de polo – ediția 2017/18. Confruntarea desfășurată joi (02.11), la bazinul Ioan Alexandrescu, s-a încheiat cu scorul de 18-5.

Jocul a fost controlat de CSM Digi, echipă considerată oaspete la această confruntare. Elevii lui Dorin Costrăș s-au desprins la 7-1 în primul sfert. Scorul la jumătatea confruntării era de 10-2, pentru ca la intrarea în secvența a 4-a să fie de 14-3.

Istvan Szabo a punctat de patru ori, Robert Gergelyfi și Viktor Kovats au înscris de câte trei ori, iar Bogdan Remeș a marcat de două ori. În fine, Levente Vancsik, Cristi Dobre, Max Costa, Jesse Koopman, Nichita Ilisie și Ferenc Czenk au marcat câte un gol fiecare. În replică, Cristi Barna a marcat de trei ori.

De notat că în prima confruntare dintre cele două echipe, CSM Digi s-a impus cu 15-4.

În urma acestor rezultate, CSM Digi Oradea are 5 victorii și o înfrângere în campionatul României. Următorul adversar al bihorenilor este Poli Cluj-Napoca. Echipa de pe Someș va găzdui jocurile etapei a 4-a.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment