CSM Digi Oradea a învins Rapid București în primul duel din etapa a 2-a a Superligii Naționale 2017/18

CSM Digi Oradea a învins Rapid București în primul duel din etapa a 2-a a Superligii Naționale 2017/18
  • in

CSM Digi Oradea a depășit Rapid București în primul meci al etapei a 2-a din Superliga Națională la polo – ediția 2017/18. Patida a avut loc vineri (20.10), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Rezultatul final a fost de 16-5. Pe sferturi: 4-0, 2-2, 5-0, 5-3.

Jocul a demarat în nota de dominare a elevilor lui Dorin Costrăș. Aceștia au punctat de patru ori fără replică în primele opt minute de joc. Roland Szabo și Viktor Kovats au marcat de câte două ori. Feroviarii au echilibrat disputa marcând de două ori în debutul secvenței a 2-a, după care oaspeții au irosit o bună oportunitate de a se apropia la un singur rol. Max Costa și Istvan Szabo au refăcut avantajul bihorenilor, astfel încât la jumătatea confruntării tabela de marcaj a indicat scorul de 6-2.

Secvența a 3-a a fost dominată cu autoritate de CSM. Jesse Koopman și Max Costa au condus iureșul orădean, tabela de marcaj la capătul acestei perioade de joc fiind de 11-2. Rapid București a găsit ținta de două ori în debutul secvenței decisive, însă Nichita Ilisie, Marc Roca, Bogdan Remeș și Levente Vancsik au punctat pentru gazde, pentru ca Roland Szabo și Kovats să completeze hatrick-ul fiecare.

Portarul Gojko Pijetlovic a absentat dintre buturi la această partidă. Goalkeeper-ul CSM Digi este accidentat la umăr și va absenta inclusiv la cel de-al 2-lea meci cu Rapid București.

CSM Digi obține a 2-a victorie stagională. În schimb, Rapid București suferă primul eșec în actuala ediție de campionat.

Cele două echipe se duelează din nou sâmbătă (21.10), ora 12:00, în aceeași locație. Intrarea este liberă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments