CSM Digi Oradea a învins Rapid București și în cel de-al 2-lea meci al etapei a 2-a din Superliga Națională

CSM Digi Oradea a învins Rapid București și în cel de-al 2-lea meci al etapei a 2-a din Superliga Națională
  • in

CSM Digi Oradea a înregistrat un nou succes în cadrul Superligii Naționale de polo – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a dispus de Rapid București, scor 16-3, în cel de-al 2-lea meci al etapei a 2-a din sezonul regulat. Confruntarea s-a desfășurat sâmbătă (21.10), la bazinul Ioan Alexandrescu.

Similar primului meci, orădenii au pornit ca din pușcă și s-au desprins la cinci lungimi în primele opt minute. Apărarea CSM Digi a funcționat perfect pe tot parcursul primei jumătăți, scorul după 16 minute de joc fiind de 8-0. Echipa gazdă a continuat să marcheze cu aceeași frecvență, feroviarii reușind să răspundă cu un gol în actul al 3-lea, respectiv cu două reușite pe finalul confruntării.

Ramiro Georgescu a punctat de patru ori, Jesse Koopman a înscris de trei ori, Levente Vancsik și Nichita Ilisie au marcat de câte două ori, iar Cristi Dobre, Robert Gergelygi, Marc Roca, Istvan Szabo și Roland Szabo au marcat câte un gol pentru CSM. De cealaltă parte, Rapid București a avut trei marcatori diferiți.

Similar primului meci din etapa a 2-a, Raul Gavriș s-a aflat între buturi pentru CSM Digi Oradea. Experimentatul Gojko Pijetlovic a absentat din cauza unei accidentări la umăr.

Primul meci între CSM Digi și Rapid s-a desfășurat vineri (20.10), tot la bazinul Ioan Alexandrescu și s-a terminat cu scorul de 16-5.

CSM Digi Oradea are trei victorii și o înfrângere în actuala ediție a Superligii Naționale de polo, după ce în prima rundă a împărțit victoriile cu Corona Sportul Studențesc Brașov. Pentru echipa de polo a Clubului Sportiv Municipal Oradea urmează două etape în cadrul cărora va fi considerată oaspete. Este vorba despre duelurile cu celelalte grupări ardelene, Crișul Oradea și Poli Cluj-Napoca.

Programul echipei pregătite de Dorin Costrăș în anul calendaristic 2017:

Etapa 3 – 3/5 noiembrie – Crișul Oradea vs CSM Digi Oradea
Etapa 4 – 17/19 noiembrie – CS Poli Cluj-Napoca vs CSM Digi Oradea
Etapa 5 – 24/26 noiembrie – CSM Digi Oradea vs Dinamo București
Etapa 6 – 1/3 decembrie – CSM Digi Oradea vs AMEFA Arad
Etapa 7 – 15/17 decembrie – Steaua București vs CSM Digi Oradea

Returul demarează pe 11 ianuarie și se va încheia pe 8 aprilie 2018. Competiția va fi oprită pentru turneul de Cupa României, programat a se desfășura între 19 și 21 ianuarie 2018.

Playoff-ul are loc între 13 aprilie și 30 mai 2018.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment