CSM Digi Oradea a obținut a doua victorie în Liga Campionilor

  • in

CSM Digi Oradea a înregistrat cea de-a doua victorie la turneul preliminar de Liga Campionilor la polo pe apă – ediția 2013/14, de la Kragujevac. Campioana în exercițiu a României a depășit pe Wasp 98 Hanover, scor 11-5.

După o primă jumătate foarte echilibrată, încheiată nedecis, scor 4-4, a urmat o repriză a 3-a dominată categoric de bihoreni, care au punctat de cinci ori fără a încasa vreun gol. Finalul meciului a fost lipsit de emoții pentru CSM Digi, chiar dacă germanii au marcat primul gol al sfertului decisiv.

Vojislav Cupic a avut trei goluri, Tibi Negrean, Nicolae Diaconu și Kalman Kadar au adăugat câte două reușite, în vreme ce Mihnea Chioveanu și Ramiro Geogrescu au avut câte un gol fiecare pentru CSM Digi.

În urma acestui rezultat, CSM Digi Oradea are 5 puncte (două victorii, un egal și o înfrângere) cu care se situează pe locul al 3-lea în Grupa B. Duminică (29.09), elevii lui Dorin Costrăș întâlnesc pe VK Budva din Muntenegru. Ambele echipe sunt deja calificare în faza următoare a competiției.

Sursă info: www.len.eu

Comentarii

comments

Leave a Comment