CSM Digi Oradea a pierdut meciul cu Radnicki Kragujevac din Liga Campionilor

  • in

CSM Digi Oradea a suferit prima înfrângere la turneul de Liga Campionilor la polo, de la Kragujevac. Formația pregătită de către Dorin Costrăș a pierdut meciul disputat în compania lui Radnicki din localitate cu scorul de 13-5.

Meciul a fost la discreția sârbilor care s-au desprins de la început, marcând primele trei goluri ale partidei. Primele două reprize s-au încheiat cu câte un parțial de 3-1 pentru gazde, iar în repriza a 3-a s-a consemnat 4-1. Radnicki a câștigat și ultima perioadă de joc cu 3-2 pentru a se impune la o diferență de opt lungimi.

Ca urmare a acestui rezultat, CSM Digi Oradea are câte o victorie, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Campioana României urmează să întâlnească pe Waspo 1898 Hannover, din Germania. Partida se va disputa sâmbătă (28.09), cu începere de la ora 20:30. În fine, ultimul joc al orădenilor este programat pentru duminică (29.09), cu începere de la ora 10:00, în compania muntenegrenilor de la Budva.

De notat că Radnicki este deținătoarea EuroCup, a doua competiție ca importanță în polo-ul rezervat formațiilor de club. Sârbii au câștigat și precedentele două partide la diferențe convingătoare, având 3-0 la general în acest moment.

Sursa info: www.h2opolo.ro
Sursa foto: Dan Ille (oradeabestphoto.ro)

Comentarii

comments

Leave a Comment