CSM Digi Oradea cedează în primul meci din turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor la polo

CSM Digi Oradea cedează în primul meci din turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor la polo
  • in

CSM Digi Oradea a disputat primul meci din cadrul celui de-al 2-lea tur preliminar al Ligii Campionilor la polo – ediția 2016/17. Vicecampioana României participă la turneul de la Rijeka, Croația, acolo unde în ziua inaugurală a întâlnit formația gazdă. VK Primorje a învins cu scorul de 9-7.

Formația pregătită de către Kalman Kadar a deschis jocul foarte bine, chiar dacă adversarul a înscris primul gol al partidei. CSM-ul a replicat cu trei reușite până la capătul secvenței inaugurale, fără a mai încasa vreun gol. Oradea a menținut un avantaj de două lungimi până în penultimul minut al secvenței a 2-a. La jumătatea partidei CSM Digi conducea cu scorul de 5-4.

Sfertul al 3-lea a consemnat o secetă în jocul ofensiv al bihorenilor. Ei nu au punctat, iar croații au preluat conducerea, scor 6-5, cu opt minute înainte de final. Mihnea Gheorghe a restabilit egalitatea la 6, cu șapte minute înainte de final. După mai bine de două minute în care niciuna dintre protagoniste nu a reușit să înscrie, croații au trecut din nou în avantaj, unul pe care nu l-au mai cedat până la final.

Mateja Asanovic (f0t0) și Tibi Negrean au marcat de câte două ori, iar Mihnea Gheorghe, Andrei Prioteasa și Ramiro Georgescu au înscris câte un gol fiecare. Boris Pavlovic a fost sancționat cu fault de trei ori și a fost descalificat. Poarta echipei orădene a fost apărată de către Gojko Pijetlovic.

Sâmbătă (15.10), CSM Digi Oradea se duelează cu CN Sabadell, vicecampioana Spaniei. Meciul demarează cu începere de la ora 21.

Comentarii

comments