CSM Digi Oradea continuă aventura europeană în LEN EuroCup

CSM Digi Oradea continuă aventura europeană în LEN EuroCup
  • in

CSM Digi Oradea a remizat cu Waspo Hannover în manșa a 2-a din playoff-ul Ligii Campionilor la polo – ediția 2016/17. Rezultatul final al partidei desfășurate miercuri (09.11), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, a fost de 11-11.

Jocul s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Primul act s-a încheiat la egalitate, 1-1, după care în sfertul al 2-lea s-a marcat cu generozitate la ambele porți. Germanii au beneficiat de un avantaj minim, scor 6-5, la jumătatea partidei. Sfertul 3 a fost la fel de bogat în realizări, CSM Digi reușind să puncteze de cinci ori, scorul fiind egal, 10-10, cu opt minute înainte de final. Repriza decisivă nu a adus schimbarea, ambele protagoniste marcând câte o dată.

Tibi Negrean a avut 4 goluri, Mihnea Gheorghe a adăugat 3, iar Boris Pavlovic, Mateja Asanovic, Max Costa și Ramiro Georgescu au punctat câte o dată pentru CSM Digi Oradea. În replică, Brguljan și Radovic au avut câte 3 goluri fiecare.

În tur, la Hannover, germanii s-au impus cu scorul de 12-7. Astfel, cu scorul general de 23-18, Waspo Hannover se califică pentru faza grupelor în Liga Campionilor.

CSM Digi Oradea va continua aventura europeană în LEN EuroCup. Vicecampioana României va evolua în sferturile de finală ale competiției continentale intercluburi la polo masculin. Aici vor evolua cele patru echipe eliminate din playoff-ul Ligii Campionilor, respectiv Napoli (Italia), BVSC (Ungaria), FTC (Ungaria) și Canottieri (Italia). Tragerea la sorți se va desfășura pe 14 noiembrie, la Roma.

Foto: Christian Sandor

Comentarii

comments