CSM Digi Oradea în fața unui nou început

CSM Digi Oradea în fața unui nou început
  • in

Secția de polo a CSM Oradea se află în fața unui nou început. Cea mai titrată secție din cadrul clubului abordează sezonul competițional 2017/18 cu o serie de noutăți.

Așa cum s-a anunțat deja, staff-ul tehnic a suferit modificări importante. Acesta este alcătuit din Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu.

De asemenea, lotul de jucători a fost supus unei serioase remanieri. Acesta este construit în jurul mai multor jucători tineri, obiectivul declarat al clubului fiind acela de a se axa pe tinerele talente ale polo-ului românesc.

La ora actuală, efectivul îi cuprinde pe următorii sportivi: Gojko Pjetlovic, Raul Gavriş – portari; Jesse Koopman, Marc Rocca, Ramiro Georgescu, Szabó Roland, Szabó István, Vancsik Levente, Gergelyfi Robert, Max Costa, Kováts Viktor, Bogdan Remeş, Cristian Dobre, Nichita Ilisie – jucători.

Tot la capitolul noutăți trebuie trecută desemnarea orădeanului Ramiro Georgescu în funcția de căpitan de echipă.

Aceste noutăți sunt completate de o modificare în ceea ce privește identitatea vizuală a secției de polo. CSM Digi Oradea are, începând de la începutul lunii septembrie o nouă siglă.

Totodată, secția de polo are începând de azi, marți (12.09), o pagină oficială de facebook. Aceasta poate fi accesată în link-ul alăturat – click AICI.

Comentarii

comments

Attachment