CSM Digi Oradea primește vizita lui Radnicki Kragujevac în Liga Campionilor

  • in

CSM Digi Oradea primește vizita echipei Radnicki Kragujevac în manșa a 2-a din cadrul turului al 3-lea în Liga Campionilor la polo – ediția 2014/15. Partida se va desfășura miercuri (12.11), cu începere de la ora 20:45, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Formația pregătită de către Dorin Costrăș a pierdut în prima manșă la o diferență de cinci goluri. Partida desfășurată în urmă cu două săptămâni, în Serbia, a avut parte de două jumătăși diametral opuse. În prima CSM-ul s-a menținut aproape, văzându-se condus cu scorul de 5-4 după 16 minute de joc efectiv. În partea a 2-a Radnicki a punctat de opt ori, defensiva campioanei României fiind depășită de mai multe ori.

Tiberiu Negrean a avut 4 goluri, Marko Avramovic a adăugat două, iar Gheorghe Dunca și Alex Popoviciu au avut câte o reușită pentru CSM Digi. În schimb, Srdjan Vuksanovic a izbutit trei goluri pentru Radnicki. Sârbii au avut nouă marcatori în această confruntare.

De notat că cele două echipe s-au confruntat în luna octombrie la Istanbul, în cadrul unui turneu de pregătire. CSM Digi a învins atunci la limită.

Lotul CSM Digi Oradea: Dorin Crețu, Alex Popoviciu, Cătălin Alexa, Vojislav Cupic, Gojko Pjetlovic, Marko Avramovic, Milos Korolija, Gheorghe Dunca, Ramiro Georgescu, Roland Szabo, Andrei Crețu, Tiberiu Negrean și Kalman Kadar.

Lotul Radnicki Kragujevac: Dusan Markovic, Zdravko Radic, Marko Cuk, Milos Milicic, Aleksandar Ciric, Josip Vrlic, Filip Trajkovic, Stefan Zivojinovic, Srdjan Vuksanovic, Nikola Dedovic, Ivan Basara, Marko Petkovic și Boris Popovic.

Partida este oficiată de o brigadă alcătuită din arbitrii Filippo Gomez (Italia) și Jose Teule (Spania). Delegat LEN este Evgeny Sharonov (Rusia).

Meciul va fi transmis în direct la Digi 24 Oradea și la DigiSport.

Foto: h2opolo.ro

Comentarii

comments

Leave a Comment