CSM Digi Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale la polo

CSM Digi Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale la polo
  • in

CSM Digi Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale de polo – ediția 2016/17. Meciul 3 al seriei cu Dinamo București din primul tur al playoff-ului s-a terminat cu scorul de 8-5.

Confruntarea s-a desfășurat sâmbătă (22.04), la bazinul Dinamo din capitală. CSM-ul a condus în permanență. Scorul la capătul primei secvențe a fost de 3-2, iar la jumătatea confruntării era de 4-3. Diferența a crescut după pauză, atunci când orădenii au punctat de două ori, iar defensiva CSM Digi s-a comportat ireproșabil. Finalul partidei nu a adus schimbarea, bihorenii consolidându-și avantajul de trei lungimi.

Tiberiu Negrean a marcat trei goluri, Andrei Priotesa (proaspăt revenit după o accidentare) și Nikola Radjen au punctat de câte două ori, iar Ramiro Georgescu a înscris o dată pentru învingători.

Scorul general a fost de 3-0, iar CSM Digi Oradea avansează din nou în finala Superligii Naționale. Adversar va fi câștigătoarea seriei dintre Steaua București și Corona Sportul Studențesc Brașov (actulmente este 2-0 la general).

Înaintea finalei de campiont, CSM Digi Oradea va participa la Cupa României. Evenimentul se va desfășura tot la București, în perioada 28-30 aprilie anul curent.

Foto: Christian Sandor

Comentarii

comments