CSM Digi Oradea se impune în confruntarea cu CN Sabadell

CSM Digi Oradea se impune în confruntarea cu CN Sabadell
  • in

CSM Digi Oradea a obținut o victorie importantă în ziua a 2-a din cadrul celui de-al 2-lea tur preliminar al Ligii Campionilor la polo. Vicecampioana României a depășit-o pe cea a Spaniei, CN Sabadell, cu scorul de 10-6.

Partida a fost controlată de elevii lui Kalman Kadar și Gheorghe Dunca. orădenii au reușit să se desprindă constant pe parcursul primelor trei secvențe. Astfel, după opt minute de joc scorul era de 4-1. La jumătatea partidei era 6-1, pentru ca la intrarea în secvența decisivă să fie 8-2. Spaniolii au încercat să revină, similar modului în care au făcut-o în prima zi, la încleștarea cu Steaua București (10-10), însă nu au avut același succes. Ei au reușit doar să reducă din deficit.

Tibi Negrean a marcat de șase ori în această confruntare. Ceilalți marcatori au fost Mihnea Gheorghe și Ramiro Georgescu. Amândoi au marcat câte două goluri. Bogdan Remeș și Boris Pavlovic au fost descalificați pe parcursul acestui meci.

În prezent, CSM Digi Oradea are o victorie și o înfrângere, având 3 puncte în clasament. Bihorenii se situează pe locul al 2-lea în urma gazdelor acestui turneu.

Calificarea se va decide în confruntarea directă cu Steaua București. Aceasta se va desfășura duminică (16.10), la Rijeka. CSM Digi se califica în cazul unei victorii sau a unui rezultat de egalitate. Un eventual eșec elimină echipa orădeană din competiție.

Foto: Christian Sandor

Comentarii

comments