CSM Digi Oradea se impune în primul duel cu Steaua de la București

CSM Digi Oradea se impune în primul duel cu Steaua de la București
  • in

CSM Digi Oradea a câștigat primul meci al dublei cu Steaua București contând pentru ultima etapă din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo – ediția 2015/16. Partida, transmisă în direct la DigiSport, s-a încheiat cu scorul de 17-9. Pe sferturi: 4-2, 3-4, 4-3, 6-0.

Formația pregătită de către Kalman Kadar a reușit o victorie extrem de importantă în condiții dificile. Campioana României a evoluat în efectiv incomplet, însă a dat dovadă de tărie și rezistență, reușind să se desprindă decisiv pe parcursul secvenței decisive. De altfel, CSM Digi a avut inițiativa pe tabela de marcaj în mare parte din timpul de joc.

Marcatorii echipei orădene: Tiberiu Negrean și Vojislav Cupic – câte 5 goluri fiecare, Dusan Markovic și Mihnea Gheorghe câte 2 goluri fiecare, Bogdan Remeș, Alex Popoviciu și Victor Kovats câte un gol fiecare.

Steaua București și CSM Digi Oradea se duelează din nou în cursul zilei de vineri (22.04), cu începere de la ora 17:00. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport 4. Formația bihoreană are nevoie de victorie, indiferent de scor, pentru a-și asigura prima poziție la încheierea sezonului regulat.

Comentarii

comments