CSM Digi Oradea se va duela cu Steaua București în finala Superligii Naționale

CSM Digi Oradea se va duela cu Steaua București în finala Superligii Naționale
  • in

CSM Digi Oradea se va duela cu Steaua București în finala Superligii Naționale de polo – ediția 2016/17. Formația din capitală și-a asigurat accesul în ultimul act după 3-0 la general în seria cu Corona Sportul Studențesc Brașov.

Finala se dispută pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Avantajului terenului propriu va fi de partea echipei din capitală. Steaua va găzdui primele două jocuri și eventualul meci decisiv. CSM-ul a câștigat două din totalul de cinci dueluri directe consemnate în acest sezon cu formația militară. Unul dintre acestea s-a consemnat în Liga Campionilor, iar celălalt a avut loc la Oradea, în sezonul regulat al Superligii.

Vom reveni cu programul complet al ultimului act după definitivarea acestuia. Înaintea finalei se dispută turneul de Cupa României, la București, în perioada 28-30 aprilie anul curent. CSM Digi s-ar putea duela cu Steaua, fie în semifinale, fie în finala acestei competiții.

CSM Digi Oradea s-a calificat în ultimul act după 3-0 la general în seria cu Dinamo București. Elevii lui Kalman Kadar au terminat sezonul regulat pe locul al 2-lea. Reamintim faptul că CSM Digi a avut un sezon de excepție în arena internațională, calificându-se pentru playoff-ul Ligii Campionilor, după care a disputat finala LEN EuroCup.

Comentarii

comments