CSM Digi Oradea și-a aflat adversarii din turul al 2-lea al Ligii Campionilor la polo

CSM Digi Oradea și-a aflat adversarii din turul al 2-lea al Ligii Campionilor la polo
  • in

Echipa de polo CSM Digi Oradea și-a descoperit adversarii din cadrul celui de-al 2-lea tur preliminar în Liga Campionilor – ediția 2016/17. Vicecampioana României se va duela cu campioana, respectiv cu câte o reprezentantă a Croației și Spaniei.

Formația pregătită de Kalman Kadar va juca în Grupa H, alături de Primorje Rijeka (Croația), CN Sabadell (Spania), respectiv Steaua București. Evenimentul va avea loc în Croația, în perioada 14-16 octombrie anul curent.

CN Sabadell este vicecampioana în exercițiu a Spaniei. Această echipă a încheiat sezonul regulat al precedentei ediții de campionat pe locul al 2-lea și a pierdut finala playoff-ului cu scorul general de 2-1 în compania echipei Atletic Barceloneta. Sabadell are trei cupe ale Spaniei și trei supercupe naționale.

Primorje Rijeka este vicecampioana în exercițiu a Croației. Această echipă a pierdut finala campionatului în fața lui Jug. Prin acest eșec, Rijeka a ratat cel de-al 3-lea titlu național din istorie. Această echipă are și patru cupe naționale, respectiv un titlu al Iugoslaviei.

În fine, Steaua București este rivalul devenit tradițional pentru CSM Digi Oradea în competiția internă. Militarii sunt campionii în exercițiu ai României. Cele două puteri ale poloului autohton se vor duela pentru prima dată în cupele europene.

Primele două clasate se califică pentru turul al 3-lea, care se va desfășura sub formă de playoff (dublă manșă eliminatorie).

Comentarii

comments