CSM Oradea vă invită să îl sprijiniți pe Andreas Dominic

CSM Oradea vă invită să îl sprijiniți pe Andreas Dominic

CSM Oradea vine în sprijinul unei familii ce are nevoie de ajutor. Andreas Dominic a fost diagnosticat cu dipareză mixtă și el are nevoie de sprijin pentru a putea duce o viață normală.

Acesta este motivul pentru care la meciul de sâmbătă (28.11), programat să demareze la ora 19:00, dintre CSM CSU Oradea și Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2015/16, accesul publicului va fi liber.

Facem apel la bunăvoința dumneavoastră pentru a-l ajuta pe Andreas Dominic să aibă parte de tot ceea ce ne orim cu toții, o copilărie fericită. Apelăm la bunăvoința dumneavoastră de a face o donație în numele lui Andreas Dominic în speranța că tratamentele pe care le urmează îl vor ajuta să ducă o viață normală.

Astfel, pe holul Arenei Antonio Alexe, în apropierea intrării, va fi amplasat locul în care puteți face donația.

Mai multe informații cu privire la situația lui Andreas Dominic, începând cu povestea lui, donații, acte medicale, terapii și servicii medicale, transparența tuturor donațiilor efectuate, un blog și o galerie foto pot fi găsite pe site-ul www.andreas-dominic.org. Mai multe detalii și informații despre eforturile depuse zilnic pentru ajutorarea lui Andreas Dominic găsiți pe facebook – click AICI.

Pentru donații faceți click AICI.u

Vă așteptăm sâmbătă (28.11), la meciul cu Gaz Metan Mediaș pentru a sprijini echipa, dar și pe Andreas Dominic. Mulțumim!

CSM Oradea va organiza, anual, in preajma sarbatorilor de iarna, cate un eveniment caritabil.

Comentarii

comments

Attachment