CSM-U Oradea 2 cedează în prima etapă din Liga I

CSM-U Oradea 2 a debutat, luni (06.10), în ediția 2014/15 a Ligii I (Divizia B) la baschet masculin. Formația pregătită de către Alin Cureș a cedat meciul disputat în compania formației Timba Timișoara 2 cu scorul de 73-85. Meciul s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe.

Partida a demarat sub semnul echilibrului, cele două echipe fiind despărțite de un singur punct la capătul primului sfert, scor 19-18, în favoarea echipei oaspete. Pe parcursul celui de-al 2-lea sfert, formația bănățeană a reușit desprinderea pe fondul impreciziei sau a deciziilor mai puțin inspirate în ambele faze ale jocului pentru CSM. Astfel, la jumătatea confruntării scorul era de 47-29.

Oradea a revenit ușor pe tabela de marcaj în sfertul al 3-lea, Bojani și Varga oferind suport la finalizare tandemului Pop – Hora. La intrarea în secvența decisivă scorul a fost de 59-48 în favoarea Timbei. Pe final efortul lui Sergiu Pop nu a fost suficient, Timba având contribuții majore din partea lui Andries, Csender și Medgyesi. De notat că în această partidă au evoluat trei jucători din lotul primei echipe a CSM-U Oradea. În schimb, Timba a beneficiat de aportul a cinci dintre jucătorii care au experiență la nivelul primului eșalon.

Scor pe sferturi: 18-19, 11-28, 19-12, 25-26.

Marcatori CSM-U Oradea 2: Sergiu Pop – 39 puncte, Horia Hora – 18 puncte, Ștefan Varga – 8 puncte, Ioan Bojani – 7 puncte, Ionuț Mihalcea – 1 punct.

Principali marcatori Timba 2: Alin Andrieș – 27 puncte, Robert Medgyesy – 21 puncte, Dominic Csender – 19 puncte.

Lotul CSM-U Oradea 2 în meciul din prima etapă a Ligii I: Antoniu Zăpodeanu, Florian Popa, Ioan Bojani, Decebal Andor, Andrei Lung, Horia Hora (căpitan), Sergiu Pop, Ștefan Varga, Ionuț Mihalcea, Cătălin Gorcea, Radu Mesaros și Claudiu Negru. Antrenor Alin Cureș.

O galerie foto de la meci găsiți pe pagina de facebook CSM Oradea sau printr-un click AICI.

Foto: Roby Boroș

Comentarii

comments

Leave a Comment