CSM-U Oradea comercializează bilete la meciurile pe care le găzduiește prin rețeaua Eventim și pe site-ul eventim.ro

CSM-U Oradea comercializează bilete la meciurile pe care le găzduiește prin rețeaua Eventim și pe site-ul eventim.ro

CSM-U Oradea și Eventim au ajuns la un acord pentru a veni în sprijinul iubitorilor baschetului orădean. Astfel, doritorii vor putea să-și achiziționeze din timp bilete pentru jocurile găzduite la Arena Antonio Alexe de echipa angrenată în primul eșalon baschetbalistic al României.

La toate partidele oficiale găzduite de CSM-U Oradea, doritorii vor avea posibilitatea să achiziționeze bilete, la prețul de 10 lei/tichet, din rețeaua Eventim ori de pe site-ul eventim.ro. Biletele achiziționate de pe site-ul amintit ori de la parternerii Eventim, vor fi vândute cu loc. În schimb, biletele vândute la sală, cu 30 minute înainte de începerea evenimentului, se vor comercializa fără loc.

Invităm și încurajăm iubitorii baschetului, respectiv suporterii CSM-U Oradea să achiziționeze bilete din timp pentru a evita aglomerația la casa de bilete de la Arena Antonio Alexe, în ziua jocurilor. Astfel, se va putea realiza o mai bună fluiditate la accesul în sală.

Puteți achiziționa tichete pentru primul joc oficial disputat pe teren propriu de CSM-U Oradea în sezonul 2015/16 de pe site-ul eventim.ro – click AICI.

Parteneri Eventim în Oradea: Domo (Republicii și Suișului), Germanos (Republicii și Suișului), Humanitas, OMV (Centura și Decebal), Orange Shop (Lotus, Carrefour și Republicii), Vodafone Store.

Comentarii

comments

Attachment