Cu Bobe și Basti în lot, România pornește la drum în cadrul Campionatului European U20 masculin Divizia B

Cu Bobe și Basti în lot, România pornește la drum în cadrul Campionatului European U20 masculin Divizia B

Vineri (14.07) demarează ediția 2017 a Campionatului European U20 masculin Divizia B. Evenimentul este găzduit la Oradea și reunește 21 de echipe naționale. Primele trei promovează în primul eșalon baschetbalistic al Europei la această categorie de vârstă.

Reprezentativa României îi cuprinde și pe cei doi jucători ai CSM CSU Oradea – Bobe Nicolescu și Sebastian Ionescu. Primul bifează cel de-al 5-lea Campionat European din carieră, iar cel din urmă se află la cel de-al 3-lea. Ambii vor încheia la Oradea activitatea în slujba echipelor naționale de nivel juvenil, întrucât de la 1 ianuarie 2018 vor ieși din categorie și vor deveni elibigili exclusiv pentru prima reprezentativă, respectiv pentru perioada studenției vor putea juca și pentru naționala universitară.

Competiția de la Oradea demarează vineri (14.07), cu începere de la ora 11:45, la Sala Partenie Cosma. Meciul de deschidere opune Albania și Malta. În schimb, primul joc al zilei la Arena Antonio Alexe este programat să demareze la ora 13:30 și opune Moldova și Irlanda. În cadrul primei zile se vor disputa nouă partide.

Deschiderea oficială va avea loc la Arena Antonio Alexe, în cadrul unei ceremonii programate să demareze la ora 17:45. Acesta va fi onorată de oficialități din partea FIBA, ai Federației Române de Baschet, respectiv de către viceprimarul municipiului Oradea, domnul Florin Birta.

Ulterior, mai exact cu începere de la ora 18:30, la Arena Antonio Alexe, demarează primul meci al României. Adversar este Georgia.

Accesul în săli este liber în ambele săli de competiție. Informații cu privire la programul zilnic de jocuri găsiți AICI.

Reamintim că doritorii vor putea admira trofeul EuroBasket 2017 în incinta Arenei Antonio Alexe.

Comentarii

comments