Daniel Dillon, record personal stagional de puncte marcate

Daniel Dillon a realizat un record personal stagional de puncte marcate în victoria pe care CSM Oradea a obținut-o la Timișoara, într-un meci contând pentru etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Roș-albaștrii au învins pe BC din localitate cu scorul de 87-79.

În 27 minute de joc, Dillon a avut 8/12 la aruncările din acțiune și 8/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 24 puncte. El a adăugat 5 recuperări (două ofensive) și 3 pase decisive cu o intercepție și cinci posesii pierdute pentru un indice de 24 la eficiență.

Astfel, Daniel stabilește recordul personal de puncte marcate, de recuperări ofensive, dar și de posesii pierdute. În schimb și-a egalat cea mai bună performanță la eficiență și recuperări.

În opt partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale, Dillon are medii de 11.5 puncte, 4.3 pase decisive, 3.1 recuperări, 0.5 intercepții și 2.3 posesii pierdute pentru un coeficient de 13.4 la eficiență. El are 67% la două puncte, 14% la trei puncte și 80% la linia de pedeapsă.

Comentarii

comments

Leave a Comment