De Dragobete Iubim Baschetul – Andrei Mandache

De Dragobete Iubim Baschetul – Andrei Mandache

Datorez orașului Arad formarea mea ca junior și datorez orașului Oradea restul carierei mele. Oradea mi-a întins o mână, mi-a permis să fac pasul la baschetul profesionist. Poate dacă nu făceam trecerea spre Oradea, cariera mea ar fi arătat cu totul altfel. Am avut și șansa sa joc de foarte tânăr în Divizia A, să capăt experiență și să cresc împreună cu echipa.

Când am ajuns, jucam în divizia B, iar în sală erau mai mult familiile noastre. Dar de îndată ce am ajuns în Divizia A, sala a început să se umple. Mai ales la meciurile cu Dinamo și Asesoft, pe care mi le amintesc și acum. Cu Dinamo, am reușit să învingem la un singur punct chiar, pe final de meci, iar sala a avut și ea rolul ei.

S-au schimbat foarte multe lucruri de atunci. De la instalațiile din anii 90 ale sălii, la parchetul acela galben-albastru cu dungi roșii, de la lumina gălbuie sau scaunele de lemn. Sunt lucruri care odată cu echipa s-au schimbat in bine. Dar atunci era greu de crezut că peste câțiva ani sala va fi arhiplină la fiecare meci.

Să joci cu dragostea a 2000 de orădeni în spate, e ceva fantastic!

Comentarii

comments

Attachment