Debut cu dreptul pentru echipa de baschet feminin

Debut cu dreptul pentru echipa de baschet feminin

Universitatea CSM Oradea a debutat cu dreptul în ediția 207/18 a Ligii 1 la baschet feminin. Formația antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica a depășit pe ACS Târgu Secuiesc în cadrul unui meci contând pentru etapa a 2-a din Liga 1 la baschet feminin – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 75-56.

Partida a demarat sub semnul echilibrului, secvența de deschidere fiind adjudecată de vizitatoare cu 16-13. Lucrurile s-au schimbat din sfertul al 2-lea. Oradea a preluat conducerea și a terminat repriza în avantaj, scor 40-27. Ecartul a continuat să crească, scorul la intrarea în sfertul 4 fiind de 63-37. Vizitatoarele au redus din deficit însă situația a fost controlată pe tabela de marcaj de către sportivele echipei bihorene.

Kayla Mobley a debutat cu 27 puncte pentru Universitatea CSM Oradea, iar Brey Dorsett a adăugat 15 puncte. Ruxi Chiș a adăugat 21 puncte, Ioana Gavra a terminat cu 6 puncte, iar Melania Kokovay a încheiat cu 4 puncte. Tabela de marcaj a fost închisă de Serena Ciortan, autoare a 2 puncte de la linia de pedeapsă.

Următorul meci al echipei orădene este programat pentru 8 noiembrie, ora 15:00, în deplasare cu satelitul liderului la zi în Liga Națională de baschet feminin, CSM Satu Mare.

Comentarii

comments

Attachment