Debutul lui Miha Zupan pentru CSM CSU Oradea s-a consemnat luni (04.01)

Debutul lui Miha Zupan pentru CSM CSU Oradea s-a consemnat luni (04.01)

Miha Zupan a debutat în echipamentul lui CSM CSU Oradea. Slovenul a susținul primul joc pentru formația bihoreană în cursul serii de luni (04.01), la confruntarea cu Steaua CSM EximBank București, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2015/16.

Ajuns în cursul serii de 1 ianuarie la Oradea, respectiv cu doar trei antrenamente la activ, Zupan a avut o prestație solidă și a dat o importantă mână de ajutor noilor săi colegi la victoria, scor 77-76.

Zupan a avut 15 minute de joc, perioadă în care a totalizat 2/5 la aruncările de pe semicerc, 1/1 la cele din interiorul acestuia, respectiv 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 10 puncte. Miha a adăugat 3 recuperări și a pierdut o minge pentru un coeficient de 9 la eficiență.

Debutul lui Zupan s-a consemnat după patru minute de la startul confruntării. El a rămas pe parchet până la încheierea primului sfert, perioadă în care a reușit 5 puncte, o recuperare și o recuperare. De notat că Miha a înscris pentru trei puncte la prima atingere a mingii.

Al 2-lea interval ce l-a surprins pe Zupan în teren s-a consemnat în ultimele patru minute și 15 secunde din sfertul al 3-lea. A fost o perioadă în care a ratat o aruncare de trei puncte și a comis o greșeală personală.

Antrenorul Cristian Achim a optat să joace ultimele patru minute și 37 secunde de joc efectiv cu Zupan pe parchet. Slovenul a înscris cinci puncte consecutive, după care a ratat o aruncare de trei puncte din zero grade. Pe final a bifat o recuperare defensivă.

Acesta a fost, așadar, debutul lui Miha Zupan în echipamentul lui CSM CSU Oradea.

Foto: ebihoreanul.ro

Comentarii

comments

Attachment