Declarații Andrei Mandache după calificarea în finala Cupei României 2018

Declarații Andrei Mandache după calificarea în finala Cupei României 2018

Andrei Mandache, căpitanul CSM CSU Oradea, a vorbit despre succesul repurtat asupra echipei CSM Steaua București în semifinalele Cupei României 2018, la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Leii Roșii au învins cu scorul de 71-65 și au pătruns în finala competiției.

“Meci foarte interesant, disputat. Am întâlnit o echipă a Stelei foarte bine pregătită pentru acest meci, chiar dacă noi am început meciul mai bine. Eu cred că adversarii noștri merită felicitați pentru efortul depus. Totodată îi felicit pe colegii pentru tot ce au făcut ca să asigura echipei nostre calificarea în finala competiției.”

Întrebat de reușita prin care a adus echopa sa definitiv la conducere pe tabela de marcaj, căpitanul CSM-ului a declarat:

“Probabil a fost un coș important, nu știu. Mai important pentru mine a fost apărarea pe care am reușit-o la fazele anterioare decât acel coș. Acel coș a venit datorită circulației bune a mingii și a faptului că am primit creditul colegilor mei, a acelor băieți care au avut încredere în mine chiar dacă procentajul meu la aruncări înaintea acelui coș a fost spre zero.”

Mandache a totalizat 10 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive în 28 minute de joc la succesul amintit.

Comentarii

comments