Declarații Andrei Mandache după meciul pierdut la Le Mans

Declarații Andrei Mandache după meciul pierdut la Le Mans

Andrei Mandache a participat la conferința de presă ce a urmat finalului partidei pierdute de CSM CSU Oradea la Antares Arena din Le Mans, scor 61-72. Fundașul echipei campioane și a echipei naționale a României a precizat că în opinia sa finalul partidei a fost cel care a decis soarta învingătoarei.

“Am pierdut un meci în care consider că am jucat bine. Din păcate am căzut pe finalul meciului, acolo unde am avut 2-3 minute modeste. Le-am oferit celor de la Le Mans șanse de a se desprinde, iar ei au profitat de ea.

În ceea ce privește prestația mea, opinez că ea nu contează. Important este rezultatul înregistrat de echipă. Mă uit la statistică și cred că am făcut un joc bun. Ne-am apărat bine, am forțat adversarul să comită multe greșeli la construcție și să arunce în criză de timp.

Pe de altă parte, Le Mans ne-a dominat la recuperare. Nu cred că vreunul din aceste aspecte a decis jocul. Rămân la părerea că am gestionat prost finalul meciului. Atunci am avut o cădere care ne-a dus spre acest rezultat.”

În 22 minute de joc, Mandache a avut 3/4 la aruncările de două puncte și 2/3 la cele de pe semicerc pentru un total de 12 puncte. El a adăugat 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și a pierdut posesia mingii o dată. Andrei a terminat cu 13 la eficiență și -2 la +/-.

Foto: Basketball Champions League

Comentarii

comments

Attachment

mandache