Declarații Ante Krapic, Marcus Hatten și Gary McGhee

Trei dintre jucătorii transferați în această vară la echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Oradea, Ante Krapic, Marcus Hatten și Gary McGhee au fost prezentați în cadrul unei conferințe de presă organizată în incinta Primăriei Municipiului Oradea. Iată ce au declarat cei trei sportivi:

Ante Krapic

“Mă bucur să fac parte din această echipă. CSU Asesoft Ploiești a construit o echipă mai scumpă și nu am mai făcut parte din planuile lor pentru noul sezon. Agentul meu m-a sunat la zece zile după terminarea sezonului trecut și m-a întrebat ce părere am despre CSM Oradea, pentru că am o ofertă de la această echipă. Nu am avut nevoie de prea mult timp de gândire pentru a da curs acestei oferte. Am luat decizia de a venit la Oradea pe loc.

Consider că CSM Oradea are o echipă foarte bună. De asemenea, știu că se dorește obținerea unor rezultate precum cele din sezonul precedent și de ce nu chiar mai bune. Acesta e motivul pentru care mă aflu aici. Un alt aspect extrem de important în decizia mea se datorează atmosferei pe care am întâlnit-o la Oradea. Am jucat de două ori la Arena Antonio Alexe, ambele în finala Ligii Naționale, iar publicul prezent la acele meciuri m-a convins de faptul că e foarte frumos să joci la Oradea.”

Marcus Hatten

“Nu știam prea multe despre România înainte de a semna. După ce am fost contactat de agentul meu am făcut o mică cercetare pe marginea unor detalii legate de oraș, de ambițiile echipei și structura ei. A contat foarte mult istoria recentă a echipei și faptul că obiectivele echipei sunt în concordanță cu istoria recentă.

Baschet se joacă peste tot pe această planetă. Știu că liga din România este echilibrată și de certă valoare. Eu am venit cu un scop foarte bine conturat aici: să câștig campionatul. Știu că nu va fi ușor, dar asta îmi propun.”

Gary McGhee

“Baschetul din România este în creștere, nivelul de joc este bun și sunt multe echipe echilibrate valoric. Consider că este o bună oportunitate pentru mine să joc într-un astfel de campionat și de asemenea voi avea posibilitatea de a activa în cupele europene.

Despre CSM știam că este un club cu prestigiu și ambițios. Faptul că Oradea a jucat finala atât în cupă, cât și în campionat, reprezintă argumente suplimentare să vin la această echipă. De asemenea, am văzut imagini video cu meciurile echipei și am fost impresionat de atmosfera de la meciuri. “

Comentarii

comments

Leave a Comment