Declarații Branko Mirkovic după victoria de la Prievidza

Declarații Branko Mirkovic după victoria de la Prievidza

Branko Mirkovic, conducătorul de joc al CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat manșei a 2-a din cadrul confruntării susținute în compania lui BC Prievidza, în primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2016/17.

“Felicit echipa din Prievidza, deoarece a luptat și s-a dovedit a fi un adversar competitiv. Ne-au surprins cu adevărat în primul meci, atunci când noi nu am avut suficiente informații despre ei, dar la modul general consider că echipa mai bună a câștigat. Cred că în manșa a 2-a s-a văzut că am avut mai multe repere și ne-am adaptat la particularitățile jocului dezvoltat de această echipă. Suntem calificați în turul al 2-lea, acolo unde vom încerca să obținem același rezultat, adică să ne calificăm în grupele competiției.”

Mirkovic a totalizat 14 puncte, având 67% la aruncările din acțiune. El a adăugat 4 recuperări și o intercepție în 29 minute de joc. Sportivul ex-iugoslav cu cetățenie bulgară a încheiat manța a 2-a cu un indice de 14 la eficiență și 12 la +/-.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

mirkovic