Declarații Cristian Achim după Meciul 4 al seriei cu U-BT Cluj-Napoca

Declarații Cristian Achim după Meciul 4 al seriei cu U-BT Cluj-Napoca

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a vorbit despre succesul repurtat asupra lui U-BT Cluj-Napoca, scor 85-76, în Meciul 4 al semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

“Am reușit să ducem seria înapoi la Cluj. Este un lucru fabulos pentru această serie și consider că este extraordinar de frumos ca aceste două echipe să se dueleze într-un meci decisiv.

Îmi felicit jucătorii pentru că au reușit un meci de o intensitate peste puterile lor. De asemenea, aș vrea să îi felicit pentru că în aceste zile am avut o bătălie psihologică în a-i face să nu fie mulțumiți cu faptul că am obținut o victorie. Am făcut tot posibilul pentru a evita orice fel de relaxare.

Ne dorim să mergem la Cluj pentru a ne califica în finală. Eu cred că în aceste două meciuri de la Oradea s-a demonstrat că jucătorii mei sunt niște veritabili campioni.

Mai avem un meci. Va fi care pe care. Presiunea se mută, oarecum, pe umerii Clujului, însă e limpede că noi ne dorim să câștigăm și nu putem să tratăm jocul altfel decât cu scopul de a-l câștiga. Vom face tot ce putem pentru a reuși.

Publicul ne acordă un sprijin extraordinar. Este ceva ieșit din comun și nu știu cum să le mulțumesc acestor oameni pentru felul în care ne ajută. Avem o sală excepțională, Mulțumesc publicului, pentru că efectiv ne împinge de la spate. Nu am fi reușit să câștigăm aceste două meciuri fără un astfel de aport din partea publicului.”

Meciul 5 al seriei se va disputa la finele acestei săptămâni la Cluj-Napoca. Vom reveni cu informații exacte imediat ce acestea ne vor parveni.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment