Declarații Cristian Achim după meciul cu BC SCM Timișoara, din sferturile de finală ale Cupei României 2017

Declarații Cristian Achim după meciul cu BC SCM Timișoara, din sferturile de finală ale Cupei României 2017

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a vorbit despre succesul repurtat asupra lui BC SCM Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2017, la Sala Transilvania din Sibiu. Roș-albaștrii au învins cu scorul de 92-72.

Iată ce a spus tehnicianul în vârstă de 46 ani:

“Mi-am dorit să învingem în acest meci, după ce am pierdut în urmă cu două săptămâni pe terenul Timișoarei în campionat. Sunt echipe apropite valoric și mă bucur că am reușit să trecem de primul tur al competiției. Noi avem, în general, obiective mai mari. Nu aș face o mare laudă din acest meci. Trebuie să ne concentrăm asupra următorului joc, cel din semifinale, cu BC Mureș. Nu contează cine a jucat bine sau rău în sferturile de finală. La astfel de turnee, cu meciuri în zile consecutive se poate întâmpla absolut orice. Sigur că ne dorim să câștigăm, dar putem să avem parte de un meci complet diferit.

Programul este horror pentru noi. Pe de altă parte, să avem parcursul din cupele europene este fabulos. Chiar dacă avem parte de foarte multe probleme, absolut normale la acest ritm, sunt extrem de fericit de faptul că acest parcurs a adus mari beneficii echipei, suporterilor și orașului nostru. Nu cred că s-a mai rostit numele orașului Oradea la acest mod în alt domeniu. Mă bucur că am ajuns în fazele elimintorii și vreau să spun că nu am neglijt nicio competiție, doar că e foarte greu să facem față la cel mai înalt nivel al nostru pe trei fronturi.”

Meciul cu BC Mureș, contând pentru semifinalele Cupei României, se desfășoară joi (16.02), cu începere de la ora 20:30. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport 4.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments