Declarații Cristian Achim după meciul cu KB Kosice

Declarații Cristian Achim după meciul cu KB Kosice

CSM CSU Oradea a încheiat presezonul. Roș-albaștrii au învins KB Kosice, scor 65-64, pentru cel de-al 3-lea succes din cinci partide de pregătire disputate înaintea primului meci oficial din acest sezon.

Antrenorul Cristian Achim a vorbit despre ultimul joc, dar mai ales a pus accent pe absența lui Arturas Valeika, jucător care nu a evoluat în ultimele două jocuri de pregătire.

“Am încercat să substituim cumva absența lui Arturas Valeika, accidentat. Facem tot ce putem pentru a ne adapta la această situație din mers pentru că nu vom putea conta pe acest jucător la meciul din Bulgaria, primul oficial din acest sezon. E limpede că această accidentare ne încurcă foarte mult planurile, ca orice accidentare a unui jucător de bază. De asemenea, ne străduim să legăm relațiile de joc în echipă.”

Referitor la primul meci oficial, antrenorul CSM CSU Oradea a declarat:

“Întâlnim o echipă foarte bună. În niciun caz nu este un adversar modest. Echipa noastră va trebui să ofere o luptă cât se poate de aprigă. Avem nevoie de așa ceva, mai ales acum. Evident ne dorim să câștigăm.”

Comentarii

comments