Declarații Cristian Achim după meciul cu KK Vrsac

Declarații Cristian Achim după meciul cu KK Vrsac

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a vorbit despre meciul disputat în compania lui KK Vrsac (scor 99-101, după prelungiri), la Cupa Timișoara. Tehnicianul roș-albaștrilor a disputat despre acest meci, dar și despre situația actuală a echipei.

“A fost un meci spectaculos pentru public. Desigur, pe noi ne interesează alte lucruri în acest moment. În mod evident am fost depășiți de agresivitatea adversarului, dar la fel de evident este că avem foarte multe lucruri de pus la punct. Pe de altă parte este o realitate că nu am avut timpul necesar să lucrăm. În timpul rămas până la startul oficial al sezonului va trebui să muncim foarte mult și să ‘cumpărăm’ timp cu niște victorii.

În săptămâna premergătoare turneului de la Timișoara nu am putut să ne antrenăm 5 la 5. Este o situație puțin dificilă. Anul trecut la ora debutului în cupele europene aveam deja meciuri oficiale jucate. De această dată lucrurile stau diferit. Primul nostru meci va fi unul internațional, de calificare. Adversarul nostru, Balkan Botevgrad, are vreo șapte amicale jucate până la această oră, iar noi avem doar două.

Am irosit un avantaj de 20 puncte în meciul cu Vrsac. E posibil să fi existat o problemă de concentrare, însă pentru mine e important să învățăm din aceste lucruri.

În continuare avem probleme de tactică, deoarece sunt lucruri pe care nu le-am lucrat la antrenamente și s-a văzut acest lucru. Am primit niște coșuri pe care, tratate corect, nu ar fi trebuit să le încasăm. Însă nu e timp să ne plângem.

Nu m-a interesat rezultatul. Am avut alte obiective în acest meci. Valeika a avut anumite probleme medicale, motiv pentru care am căutat să-i găsesc mai multe minute. De asemenea, a fost nevoie să îl frânez un pic pe Milosevic. Oricum, aceste aspecte sunt normale în această perioadă.”

CSM CSU Oradea va juca sâmbătă (09.09), cu începere de la ora 17, finala mică a turneului de la Timișoara. Adversar va fi BC SCM Timișoara sau BC CSU Sibiu.

Comentarii

comments