Declarații Cristian Achim după meciul cu Pinar Karsiyaka

Declarații Cristian Achim după meciul cu Pinar Karsiyaka

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea a precizat următoarele după meciul pierdut cu Pinar Karsiyaka Izmir, scor 56-69, în prima etapă din faza grupelor Basketball Champions League:

“Nu am avut atitudinea potrivită, de învingător. Am acordat prea mult respect adversarului. Acestea sunt motivele pentru care sunt supărat și nu neapărat pentru faptul că am pierdut, deoarece am întâlnit un adversar cu adevărat redutabil, în fața căruia fără doi jucători foarte importanți ne era extrem de greu să învingem.

Va trebui să lucrăm la capitolul mentalitate. Ne va fi extrem de greu să facem ceva în această competiție dacă nu credem cu adevărat că avem potențialul necesar pentru a câștiga.

Nu mă așteptam să marcăm doar 56 puncte. Dacă cineva înainte de meci mi-ar fi spus că vom încasa doar 67 puncte, deoarece ultimul coș nu a mai avut importanță.

Aș remarca faptul că de această dată, ca urmare a accidentării lui Sean (Barnette), Zarko Comagic a jucat la poziția 3. Asta după ce în partidele anterioare a jucat la poziția 4, acoperind pentru absența lui Titus (Nicoară).

Așteptăm rezultatele analizelor lui Barnette pentru a vedea dacă sau de cât putem conta pe serviciile sale.

Ne așteaptă o săptămână lungă. Ea cuprinde o deplasare dublă. Vineri plecăm la București, pentru meciul cu Steaua, după care ne deplasăm în Israel. Echipa se va întoarce la Oradea în cursul dimineții de joi. Cert este că mergem să ne luptăm.

Nu vreau să mă mai plâng. Ne-am asumat acest program și riscul de a ne accidenta. Așa că ne vom gândi la fiecare meci în parte și ne vom dori să le câștigăm, în pofida problemelor medicale.”

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

achim