Declarații Cristian Achim după meciul cu Szolnok Olaj KK

Declarații Cristian Achim după meciul cu Szolnok Olaj KK

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a vorbit despre meciul cu Szolnok Olaj KK, scor 75-80, din presezon. Partida s-a desfășurat miercuri (13.09), la Arena Antonio Alexe.

“Mai avem o săptămână până la primul meci oficial. Mă bucur pentru debutul lui Meluț. Este un tânăr jucător format în Oradea și sunt foarte bucuros pentru el.

Meciul cu Szolnok reprezintă un nou pas în direcția potrivită pentru noi. A fost un test deosebit de util, care ne-a ajutat să identificăm anumite lucruri. Tragem concluziile care se impun după acest test și în următoarele zile vom încerca să punem la punct lucrurile care nu au funcționat.

Din păcate nu a fost cel mai concludent test pentru noi întrucât avem probleme de efectiv. Ne confruntăm cu probleme medicale, acestea împiedicându-ne să ne facem treaba așa cum trebuie în special la antrenament. Sper să avem cât mai curând echipa întreagă la dispoziție.

Ne așteaptă încă un meci de pregătire, sâmbătă, tot în fața propriilor susținători. Îi așteptăm și atunci pe inimoșii noștri susținători, după care vom pleca în Bulgaria pentru primul meci oficial al sezonului.

Fără îndoială îmi doresc să arătăm mult mai bine la startul sezonului competițional. Desigur adversarul va fi altul, dar e limpede că și miza va fi cu totul alta, iar în aceste condiții reacția jucătorilor, atât ai noștri, cât și ai echipei adverse, este cu totul alta.”

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment