Declarații Cristian Achim după meciul de la Timișoara

Declarații Cristian Achim după meciul de la Timișoara

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a vorbit despre eșecul suferit la Timișoara, scor 85-84, după două reprize de prelungiri. Meciul a contat pentru etapa a 19-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Iată ce a declarat tehnicianul roș-albaștrilor:

“În primul rând vreau să precizez că nu voi comenta arbitrajul. În al 2-lea rând vreau să felicit echipa adversă, care a făcut un meci foarte bun, cu precădere după pauză. Felicitări lui Tudor Costescu, un coleg și un prieten foarte bun.

Noi am făcut un joc bun, mai ales în prima parte. Ulterior am fost în imposibilitate să jucăm ceea ce am fi dorit. În plus, eu cred că am avut și ghinion la ultimele faze de joc, însă și acest aspect face parte din baschet. Aceste lucruri nu știrbesc cu nimic din victoria lui BC SCM Timișoara.

Acest eșec ne pune într-o situație delicată pentru ultimele etape din prima fază a sezonului regulat. Cu o victorie, cu cred că aveam șanse foarte mari să ne asigurăm locul între primele șase și implicit calificarea în playoff. În aceste condiții nu vom avea liniște și nu putem să ne concentrăm exclusiv pe aventura continentală. Ne așteaptă un meci foarte greu la București, cu Dinamo. Suntem într-o situație în care nu mai avem voie să facem pași greșiți.”

Întrebat despre echipa din Timișoara, antrenorul CSM-ului a spus:

“Eu am văzut Timișoara între primele șase de la începutul sezonului. Alcătuiesc o echipă redutabilă, au jucători de mare valoare și chiar dacă uneori se întâmplă ca o echipă realmente bună să nu aibă rezultate, pentru Timișoara nu a fost cazul. Eu văd Timișoara luptăndu-se pentru o medalie.”

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments