Declarații Cristian Achim după meciul din Israel

Declarații Cristian Achim după meciul din Israel

Cristian Achim, antrenorul echipei CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat meciului pierdut în compania lui Maccabi Rishon LeZion, în etapa a 2-a din faza grupelor Basketball Champions League. Rezultatul final a fost de 56-69.

Iată ce a declarat antrenorul campioanei României:

“A fost un meci în care nu am reușit să ne ridicăm nivelul de intensitate atât cât ar fi trebuit pentru a avea succes. Am cedat foarte mult recuperări ofensive și este greu să te menții în joc după defensive bune, dar fără a obține posesia. În prima repriză am încasat prea multe puncte după recuperări ofensive și acest lucru ne-a costat.

Va trebui să lucrăm la acest capitol. Avem nevoie de intensitate pentru a putea face față acestui nivel. De asemenea, este nevoie de intensitate, deoarece ne așteaptă multe meciuri în continuare și trebuie să găsim soluții de a fi competitivi. Este evident faptul că în această competiție avem parte de adversari remarcabil de puternici.”

CSM CSU Oradea are 0-2 în Grupa B și urmează să primeaască vizita echipei Avtodor Saratov, în etapa a 3-a din Basketball Champions League.

Foto: Basketball Champions League

Comentarii

comments

Attachment

achim