Declarații Cristian Achim după victoria de la Timișoara

Declarații Cristian Achim după victoria de la Timișoara

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat victoriei de la Timișoara, scor 92-73. Roș-albaștrii s-au impus în confruntarea cu BC SCM din localitate la prima deplasare din TOP 6 Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17.

Iată ce a opinat tehnicianul CSM-ului la capătul confruntării de la Sala Constantin Jude:

“În condițiile date nu sunt foarte multe lucruri de spus. Am controlat meciul din minutul 5. Am jucat bine în special pe parcursul primelor două sferturi, pentru ca în sferturile 3 și 4 să menținem diferența, ceea ce mă bucură. Sper să putem continua așa.

Între ghilimele suntem eliberați de cupele europene. Nu neapărat de meciuri, cât despre drumuri și transport, care a fost un calvar. Participarea continentală a fost o experiență foarte frumoasă, cu multe aspecte pozitive, dar pe de altă parte a fost una extenuantă.

Tot între ghilimele, avem noutăți în lot, așa cum am mai spus. Barnette revine după trei luni, iar Franklin nu a fost alături de noi în prima parte a campionatului. În aceste condiții, obiectivul meu în TOP 6 rămâne să leg echipa și să o avem la capacitate maximă pentru startul playoff-ului.

Pe data de 7 martie s-a consemnat pentru prima dată să avem lotul întreg în acest sezon. Mă refer la pregătirea unui meci și desfășurarea lui în condiții de echipă întreagă, cu tot lotul valid, pe tot parcursul meciului. Este o premieră pentru noi în acest sezon. Sper să rămânem în continuare în aceeași alcătuire.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments