Declarații Cristian Achim după victoria obținută la Joensuu

Declarații Cristian Achim după victoria obținută la Joensuu

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat meciului câștigat în Finlanda, asupra lui Kataja Basket, scor 80-74, în etapa a 6-a din Basketball Champions League – ediția 2016/17.

“Eu cred că am controlat jocul. Este o victorie importantă și valoroasă, fiind prima în deplasare în faza grupelor. Este foarte greu să transmit cât suntem de obosiți, dar nu putem să ne plângem întrucât și echipa adversă are un program similar.

Am încercat să îi surprindem pe adversarii noștri din punct de vedere defensiv. Mă refer la faptul că am schimbat sistemul de apărare de mai multe ori și cred că în acest fel i-am pus în dificultate pe adversarii noștri.

Este o victorie importantă. Vreau să ne bucurăm de ea și să o apreciem, să învățăm să ne bucurăm atunci când este cazul. Pe de altă parte, opinez că avantajul terenului propriu nu este foarte important în această competiție.

Vreau să felicit echipa finlandeză. A avut o prestație solidă în această partiă și nu a cedat nicio clipă.”

CSM CSU Oradea are un bilanț general de 3-3 după acest meci. Roș-albaștrii încheie turul în faza grupelor pe 30 noiembrie, atunci când primesc vizita lui Umana Reyer Venezia. Partida se va desfășura la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 19:30.

Foto: BasketballCL.com

Comentarii

comments

Attachment

achim