Declarații Cristian Achim înaintea turneului final de Cupa României 2017

Declarații Cristian Achim înaintea turneului final de Cupa României 2017

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a prefațat turneul final de Cupa României la baschet masculin – ediția 2017. Acesta a vorbit despre specificul acestei competiții.

“Este un exercițiu un pic diferit față de ceea ce suntem noi obișnuiți. După cum bine se știe în Cupa României se joacă cu un regulament ce obligă echipele să folosească doi români în permanență. Acest aspect schimbă multe din datele problemei. Se schimbă multe situații, deoarece nicio echipă nu joacă în alcătuiri care să implice doi români în permanență pe teren. Vor fi situații schimbate, însă acestea se schimbă pentru toate echipele, nu doar pentru noi. Cu siguranță va rezulta un alt joc pentru fiecare echipă, strict din acest punct de vedere.

Sunt meciuri direct eliminatorii, se va juca pentru un trofeu, adică încărcătura va fi cu totul alta pentru toți cei direct implicați. De asemenea, trebuie să te concentrezi asupra primului meci, dar nu poți să nu te gândești că pentru a câștiga trofeul trebuie să câștigi trei meciuri și este neapărată nevoie de o gestiune foarte bună a minutelor de joc.”

CSM CSU Oradea întâlnește BC SCM Timișoara în cursul serii de miercuri (15.02), cu începere de la ora 19:45. Meciul se va desfășura la Sala Transilvania din Sibiu, fiind transmis în direct la Digi 24 Oradea.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Achim