Declarații Cristian Achim la reunirea echipei

Declarații Cristian Achim la reunirea echipei

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a oferit primele declarații în noul sezon competițional. Tehnicianul vâlcean a vorbit despre startul pregătirilor și a făcut referire la lotul de jucători, la programul precompetițional, așteptările și dorințele echipei pe care o conduce de la noul sezon.

Ne regăsim la startul perioadei de pregătire. Suntem proaspeți și dornici de muncă, dar în formulă restrânsă. Însă chiar și așa, încercăm să demarăm activitatea cum se cuvine.

După data de 20 august, adică cu aproximativ trei săptămâni înaintea începerii perioadei competiționale, ne așteptăm să avem echipa în formulă completă. Pe 20 se încheie acțiunea lotului național, astfel încât vom avea toți jucătorii la dispoziție echipei după această dată. Trebuie să ne adaptăm la acest lucru, chiar dacă suntem cea mai afectată echipă din acest punct de vedere.

Avem destule noutăți în lot. Rămâne să vedem cum reușim să integrăm pe toată lumea în echipă. Ceilalți trei jucători străini ni se vor alătura pe data de 7 august. Cert este că avem multe lucruri de pus la punct.

În ceea ce privește așteptările, este normal ca ele să existe. Fără îndoială scopul nostru este să ne menținem acolo unde suntem în prezent. Mentalitatea noastră nu se schimbă, astfel încât vom trata fiecare competiție în care participăm cu maxim de seriozitate și vom aborda fiecare meci cu scopul de a-l câștiga.

Ne așteaptă un sezon extrem de dificil, cu participare în cupele europene. Vom avea perioade cu trei meciuri în șapte zile, plus deplasări. Prin urmare, trebuie să programăm fiecare pas cu mare atenție și să încercăm să evităm accidentările. Ne dorim calificarea în grupele Champions League, ceea ce ar fi o performanță foarte bună pentru noi.”

Comentarii

comments

Attachment

achim