Declarații Critian Achim după Meciul 2 al semifinalei LNBM – ediția 2016/17

Declarații Critian Achim după Meciul 2 al semifinalei LNBM – ediția 2016/17

CSM CSU Oradea a pierdut Meciul 2 al seriei cu U-BT Cluj-Napoca, scor 96-103, desfășurat la Sala Horia Demian. Antrenorul Cristian Achim a vorbit despre această partidă la conferința de presă ce a urmat jocului.

Am jucat foarte bine șapte sferturi din opt în aceste două meciuri. Este frustrant să joci atât de bine și să pierzi. Să marchezi 96 puncte și să joci așa cum am făcut-o noi. Eu vreau să îmi felicit jucătorii. Au dat dovadă de valoare și caracter. Sunt foarte fericit pentru felul în care am jucat, deoarece am făcut un meci foarte bun. Din păcate nu a fost suficient pentru a câștiga.

Echipa din Cluj este ceva ce eu nu am mai întâlnit. Nu sunt ironic și nu fac niciun fel de aluzii. O echipă care marchează cu asemenea ușurință și precizie este rar întâlnit. Eu nu țin minte să fi întâlnit vreo echipă care să marcheze constant peste zece coșuri de trei puncte cu procentaj de peste 50% pe meci. Bravo lor. Îi felicit.

Fără să jignesc pe cineva sau să fac aluzie la celelalte echipe, probabil aceasta trebuia să fie finala campionatului. Nivelul din cele două meciuri ale acestei serii cred că sprijină această afirmație. Eu cred că ambele echipe merită felicitate pentru jocul prestat.

Nu am ales eu să joc fără Denison. El a suferit o accidentare în primul meci. Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație. Nu știm încă dacă va putea fi recuperat pentru meciul următor.

Seria se mută la Oradea. Am reușit să ne remontăm foarte bine după Meciul 1, pe care l-am pierdut la fel de dureros sau poate chiar mai dureros. La nivel psihologic ne-a afectat foarte tare acel meci, dar am reușit să ne remontăm. Cu siguranță ne va fi foarte greu, dar vom încerca să ne remontăm iarăși.”

Meciul 3 se dispută luni (08.05), ora 18.00, la Arena Antonio Alexe.

Comentarii

comments